Jij laat installaties veilig draaien

Klimaatneutraal in 2035. Dat is de ambitie van Eneco. Om dat voor elkaar te krijgen, werken we hard aan de productie van duurzame energie, en bouwen we aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Als Elektrotechnicus zorg je dat onze elektriciteitscentrale in Utrecht veilig blijft draaien. Ondertussen leer je de nieuwste duurzame technieken kennen en weet je precies hoe je die in topconditie houdt. Zo doe je werk dat werkt – voor jou én de toekomst.

Elektriciteit en veiligheid

Onze centrale in Utrecht draait dag en nacht om Nederland te voorzien van elektriciteit. Veiligheid staat daarbij voorop – en daar hebben we jouw expertise bij nodig. Samen met je team houd je de twee STEGs en biomassa-installatie in topconditie. Je doet dagelijks preventief onderhoud, verhelpt storingen en zorgt dat de installaties voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Complex en uitdagend werk, met een grote verantwoordelijkheid.

Blik op de toekomst

Eneco wil elektriciteit op een steeds duurzamere manier opwekken. Daarom vervangen we stap voor stap onze STEGs door bijvoorbeeld een warmtepomp, e-boilers en warmtebuffers op diverse locaties binnen Utrecht en Nieuwegein. Jij bent leergierig en vindt het leuk om met deze nieuwe installaties te leren werken.

Integration

Dit is werken bij Eneco

Werk met inhoud

Duik in de nieuwste duurzame technieken

Onze ambitieuze duurzame plannen zorgen voor uitdagend werk. Je leert werken met de nieuwste technieken, terwijl je ook de bestaande installaties draaiende houdt.
Bijdragen aan de energietransitie

Leer het vak op onze kosten

Nog niet thuis in de grote installaties waarmee wij werken? Wij leiden je met plezier en toewijding op. Uiteraard betalen we voor je opleiding. Ondertussen draai je mee op de centrale, zodat je ervaart hoe mooi het vak van Elektrotechnicus bij Eneco is.
Werk en privé in balans

Een hechte club van ervaren vakmensen

Je komt in een team met gedreven collega’s, die net als jij houden van techniek en trots zijn op hun werk. Samen hebben jullie één missie: de energiecentrale veilig laten draaien.

Overal kansen om door te groeien

Bij Eneco krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? We hebben werk in de hele energieketen, dus er liggen volop kansen om door te groeien.

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Bij Eneco heb je een baan waarin werk en privé goed samengaan. Je draait dagdiensten en hebt eens in de vijf weken storingsdienst. Natuurlijk profiteer je ook van onze standaardvoorwaarden, zoals een goed pensioen en een OV Vrijkaart.   

Nieuwsgierig geworden? Wij drinken graag een (digitale) kop koffie met je.

Verhalen van collega's

Geen resultaten bericht
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures