Veiligheid en gezondheid

Eneco wil in 2035 klimaatneutraal zijn. Daarom bouwen we met man en macht aan wind- en zonneparken, warmtepompen en elektrodeboilers. Een operatie die niet alleen goed, maar ook veilig moet verlopen. Eneco staat voor de veiligheid en gezondheid van haar mensen. Veiligheid heeft een hoge prioriteit en wordt continu verbeterd. 

Safety Culture Ladder lever 4

De Safety Culture Ladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig gedrag, cultuur en gedrag, in bedrijven te meten. Hierin kijken we bijvoorbeeld naar werkplek en procedures, beleid en strategie maar ook leiderschap en betrokkenheid. Het zit verweven in onze hele organisatie. 

De Veiligheidsladder heeft vijf treden. Deze treden geven weer in hoeverre een bedrijf zich actief bezighoudt met veiligheidsbewustzijn. Wij zijn trots dat Eneco level 4 heeft mogen bereiken, een proactieve cultuur. En we hebben natuurlijk de ambitie om dit te behouden.

Werk je mee?

Met een team van twintig deskundige collega’s hou jij Eneco veilig en gezond. Je controleert, evalueert, verbetert en zorgt ervoor dat we ons Safety Culture Ladder level 4-certificaat behouden. Steeds een stapje beter.

Bijdragen aan de energietransitie

Alle kans jezelf te ontwikkelen

Nederland zit in transitie. Je collega’s lopen niet mee, maar voorop. Dat betekent continue leren en bijblijven met cursussen en trainingen. Laten zien wat je in huis hebt. Meegaan met technologische ontwikkelingen en stappen zetten in je loopbaan. Kansen krijg je voldoende. Maar die moet je wel zelf pakken. Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken.
Werk en privé in balans

Werk en privé in balans

Eneco biedt je alle kans om te werken waar jij wilt. Een teammeeting op kantoor of thuis werken aan een presentatie? Jij kiest wat het beste bij jou past. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% dagen thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken. Bij Eneco heb je een baan waarin je werk en privé goed samengaan.

Kom mee de energietransitie versnellen

De keuze voor klimaatneutraal betekent kijken naar alle kansen die er zijn. Die manier van denken én doen voel je overal. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Bij welk bedrijfsonderdeel je ook werkt, je hebt elke dag weer nieuwe uitdagingen.
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures