Geef je carrière een kickstart

Of je nu zoekt naar een afstudeer- of meewerkstage, wij staan open voor jouw frisse blik en geven je graag de kans om het verschil maken. Stagelopen bij Eneco betekent een unieke ervaring waarin je je kennis vergroot, maar ook met ons deelt! Je krijgt namelijk volop de ruimte om met eigen initiatieven te komen en deze uit te werken.
Initiatiefrijke studenten, met een passie voor duurzame energie, die houden van verandering en afwisseling passen het beste bij ons.

Jouw ontwikkeling

Bij Eneco praten wij er niet alleen over, wij doen het ook écht. Om voorop te blijven lopen in de energietransitie, halen wij het beste talent in huis. Als je goed bent in wat je doet, krijg je veel vrijheid, tijd en ruimte én mag je meewerken aan de top. Je ontvangt begeleiding van je eigen stage-goeroe en leert van je directe collega’s.
Iedere afdeling heeft zijn eigen vibe, van corporate tot het start-up gevoel. Binnen Eneco heb je zelf de regie over jouw loopbaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheden binnen je functie en hebt hierdoor dé kans om ook snel carrière te maken.

De stagedesk is jouw aanspreekpunt
tijdens je stage bij Eneco

Momenteel beheert Lorina de stagedesk. Heb je vragen over een stage vacature of wil je meer weten over het stage lopen bij Eneco? Bel of mail Lorina, zij helpt je graag verder.

[email protected]
+31 (0)6 – 11 35 12 87

Lorina Hoti

Collega's aan het woord

Een seintje als er vacatures zijn?