Geef je technische carrière een boost

Eneco stimuleert jou om de beste versie van jezelf te zijn. Op je werk én thuis. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken. En we snappen dat je privéleven net zo belangrijk is. Flexibele werktijden en thuiswerken zijn daarom geen probleem, als het past bij jouw functie.

We vroegen collega Michel hoe hij dit ervaart. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nieuwe technische uitdagingen

Iedereen bij Eneco werkt hard aan die ene grote missie: klimaatneutraal worden. Je voelt die ambitie overal binnen het bedrijf. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij een duurzamere toekomst.

Dit krijg je van ons

Ruimte voor ontwikkeling

Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken. Nog niet thuis in de technieken waarmee wij werken? Wij leiden je met plezier op.
Bijdragen aan de energietransitie

Overal kansen om door te groeien

Ben je toe aan een volgende stap? We hebben werk in de hele energieketen, dus er liggen volop kansen om door te groeien.
Werk met inhoud

Goede balans tussen werk en privé

Als jij plezier in je werk hebt, presteer je beter. En daar profiteert iedereen van. Jij, je team, Eneco en natuurlijk je thuis. Daarom is een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk.

De duurzame drive
voel je overal

De keuze voor klimaatneutraal betekent kijken naar alle mogelijkheden die er zijn. Die manier van denken én doen voel je overal. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Bij welk technisch bedrijfsonderdeel je ook werkt, je hebt elke dag weer nieuwe technische uitdagingen. 

Meer weten over de verschillende technische rollen waarin je kunt werken? Lees hieronder.

Word Werktuigkundige

Met onze biomassa-installatie en twee STEGs produceer je warmte en energie voor de hele stad Utrecht. Als Werktuigkundige zorg je voor de veilige en optimale bedrijfsvoering van onze warmte- en elektriciteitscentrale in Utrecht. Ondertussen leer je hoe de nieuwste duurzame installaties werken en hoe je ze in bedrijf houdt. Zo doe je werk dat werkt – voor jou én de toekomst.

Word Werkvoorbereider

Eneco gaat jaarlijks 30.000 warmtepompen installeren. Tel daarbij nog een paar duizend cv-ketels en boilers op en je hebt een stevige klus te pakken. Een flink pak werk dat jij als Werkvoorbereider in goede banen leidt. Je bekijkt per woning wat er nodig is, berekent voor welke prijs dit kan en zorgt dat alles klaarstaat voor installatie. Huis na huis komen we zo dichter bij ons doel in 2035,  klimaatneutraal zijn.

Zie ik je binnenkort?

Patricia: "Samen kijk ik graag of Eneco bij jou past".

Patricia van Duijvenvoorde

Senior Corporate Recruiter
06 3164 3611

Verhalen van onze technische collega's

Geen resultaten bericht
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures