Maak Eneco klaar voor de start

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Wat we verder doen: duizenden huizen voorzien van waterpompen. Een flink pak werk dat jij als Werkvoorbereider in goede banen leidt. Je bekijkt per woning wat er nodig is, berekent voor welke prijs dit kan en zorgt dat alles klaarstaat voor installatie. Huis na huis komen we zo dichter bij ons doel voor 2035.

Zet onze projecten op de rit

Grote getallen? Jij schrikt nergens van. Gelukkig maar, want Eneco gaat jaarlijks 30.000 warmtepompen installeren. Tel daarbij nog een paar duizend cv-ketels en boilers op en je hebt een stevige klus te pakken. Een klus waarvoor jij kalm maar daadkrachtig de basis legt. Je schouwt, adviseert, calculeert en offreert – en zorgt dat onze monteurs met de juiste materialen op pad gaan

Met zijn allen voor de klant

Werkvoorbereiding is een kwestie van techniek, maar ook echt mensenwerk. Zo heb je contact met klanten die hun woning willen verduurzamen en van jou willen weten hoe een warmtepomp in het plaatje past. En natuurlijk zijn er de collega’s van je team. Een hechte club vakmensen zoals jij met wie je bouwt aan een deskundig advies. En met wie je alles op alles zet om klanten te helpen met het verduurzamen van hun huis.

Dit krijg je van ons

Werk met inhoud

Sleutelen aan de nieuwste duurzame technieken

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco aan de energietransitie. Dat betekent volop uitdagend werk aan bestaande én de nieuwste duurzame technieken.
Bijdragen aan de energietransitie

Opleidingen en volop mogelijkheden om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Wie wil groeien, krijgt alle kansen.
Werk en privé in balans

Veel aandacht voor veiligheid

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. Samen uit, samen thuis!

Een hecht en ervaren team

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap.
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures